LUCIA DOBROCKÁ SA PREDSTAVILA NA MAJSTROVSTVÁCH TALIANSKA

Lucia Dobrocká, členka Klubu športovej gymnastiky Detva uplynulý víkend podporila talianske družstvo Jonica Gym Catania na 1. kole Majstrovstviev Talianska v športovej gymnastike. Lucia nastúpila vo vypredanej hale vo Florencii v dvoch zostavách, na bradlách a na kladine.

"Lucia odštartovala súťažnú sezónu dvoma zostavami. Bohužiaľ na bradlách bojovala s "tarzanom", kričala jej celá hala ale nakoniec prepadla. Inak som so zostavou spokojná, známka s pádom 11,960 bodu je slušná. A na kladine mala 2 pády. Pod veľkú zodpovednosť sa podpísala tréma a dostala tak 10,450 bodu," hovorí trénerka Katarína Krekáňová,"na skorý začiatok, čo sa týka zostáv je to nateraz veľmi dobré. Do majstrovstiev Európy ostávajú 2 mesiace a my sa budeme krôčik po krôčiku posúvať. Ďakujeme všetkým ktorí nám fandili, ďakujeme Jonica gym Catania za príležitosť a veľmi dôležitú skúsenosť. O mesiac nás čaká druhé kolo."

Cieľom klubu Jonica Gym Catania bolo udržanie sa v "extralige" a Lucia hosťovala za ich zranenú pretekárku. Svojim výkonom cieľ klubu pomohla splniť a o mesiac sa predstaví na ďaľšom kole. Držíme palce, aby to bolo tentokrát bez pádu!

Foto: Fillipo Tomasi

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu