Kontrolné preteky výberu reprezentácie

Pod vedením reprezentačných trénerov Mikalaia Hradoukina a Kataríny Krekáňovej prebieha v Detve od 13. júna sústredenie výberu reprezentácie športových gymnastiek. Na sústredení sú zúčastnené seniorky a juniorky zaradené v reprezentačných úsekoch na rok 2021. Žiaľ, v Detve nie je kompletná zostava, je ochudobnená o pozvané pretekárky z Bratislavy.

V strede týždňa svojimi  zázračnými rukami opäť pomáhal aj fyzioterapeut Zdenko Ďuriš, aby dievčatá boli schopné podávať čo najlepšie športové výkony.

Dnes, v závere sústredenia sa konali Kontrolné preteky, ktoré boli kontrolou výkonnosti našich reprezentantiek. Na dievčatách bolo vidieť najmä precíznu prácu baletky Uľjany Volkovej, ktorá s nimi pracovala počas celého sústredenia. Vďaka nej si naše reprezentantky zlepšili svoj pohybový prejav a gymnastické cvičebné tvary.

Kontrolné preteky prebehli bez problémov a zranení, ukázali momentálnu formu jednotlivých pretekárok.  U Radky Kalamárovej a Lucii Dobrockej, ktoré odlietajú už tento štvrtok do Belgicka na medzinárodné preteky "Flanders International Team Challenge" bolo vidieť vyššiu výkonnosť. Dnešných KP sa zúčastnila aj ďalšia nominovaná pretekárka na preteky do Belgicka, Sára Surmanová zo Slávie GC Bratislava.

Dievčatám držíme palce a veríme, že natrénované zostavy predvedú čo najlepšie aj na samotnej súťaži v Belgicku.

Výsledky KP

 

 

 

 

 

 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu