Kontrolné preteky modernej gymnastiky

   V sobotu, 12.2.2022, sa v Centre gymnastických športov v Malinove konali prvé kontrolné preteky podľa nových pravidiel FIG. Dopoludnia sa predstavili jednotlivkyne seniorky a juniorky reprezentačného družstva a výberu, ktoré predviedli nové zostavy. Svoje umenie a talent prezentovali dve seniorky, šesť junioriek, z ktorých tri letia v pondelok, 14.2.2022, na medzinárodnú konfrontáciu do Moskvy na medzinárodný turnaj modernej gymnastiky. Po nich letí do Moskvy ešte jedna v stredu, 16.2.2022, na Grand Prix Moskva 2022.
   Popoludní dostali priestor nádeje, kde sa predstavilo celkom trinásť pretekárok. Všetky pôsobili pod dohľadom svojich osobných tréneriek, reprezentačných tréneriek MG, baletnej choreografky a predsedníčky sekcie MG SGF. 
   Na kontrolných pretekoch boli zastúpené kuby ŠK ŠOG Nitra, TJ Sokol Bratislava Vinohrady, TJ Slávia STU Bratislava, TJ Rapid Bratislava, ŠK Liptovský Mikuláš, KMG Tanja Martin a TJ Danubia Bratislava. 
   Preteky prebiehali pod odborným dohľadom desiatich rozhodkýň, pričom pre viaceré z nich to bola posledná skúsenosť v rámci prípravy na skúšku pre získanie licencie medzinárodnej rozhodkyne modernej gymnastiky. 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu