Oliver Kasala úspešne na súťaži OH nádejí

V termíne 5. - 7. novembra 2021 sa po ročnej prestávke spôsobenej pandémiou ochorenia Covid 19 konali v Brne medzinárodné preteky "Olympic Hopes Cup". Zišla sa tu silná konkurencia juniorských nádejí zo 6 krajín. 

"Presadil sa najmä Oliver Kasala, keď si vo viacboji po výbornom výkone zlepšil osobný súčet na 75,100b. a umiestnil sa na peknom 3. mieste. Svojim cvičením v kvalifikácii si zabezpečil postup do finále na troch náradiach. Peter Vidricko odcvičil veľmi slušné zostavy na prostných, bradlách a kruhoch, skočil výborný preskok. Nezdary na hrazde a koni pri nových cvičebných tvaroch ho stáli lepšie umiestnenie vo viacboji. Na prostných postúpil do nedeľného finále. Patrik Pavlíček odcvičil svoje zostavy až na koňa dobre, chýba mu však väčšia náročnosť zostáv, ktorú je potrebné zvýšiť.

Umiestnenie našich reprezentantov vo viacboji:

Oliver KASALA - 3. miesto (75,100b.)
Peter VIDRICKO - 25. miesto (65,900b.)
Patrik PAVLÍČEK - 32. miesto (58,100b.)

Vo finálových súťažiach na prostných výborne zacvičil reprezentant Peter Vidricko a vybojoval si pekné 4.miesto. Oliver Kasala predviedol opäť výborné výkony, na koni a bradlách stál na stupňoch víťazov, umiestnenie na kruhoch medzi trojicou najlepších mu tesne ušlo", hodnotí tréner Martin Zvalo.

Umiestnenie našich reprezentantov vo finále:

Oliver KASALA
KNŠ – 2. miesto (12,250b.)
Kruhy – 4. miesto (12,450b.)
Bradlá – 3. miesto (12,450b.)

Peter VIDRICKO
Akroba – 4. miesto (12,650b.)

 

Kompletné výsledky:

Výsledky_družstva_viacboj 

Výsledky_kvalifikácia_náradia

Výsledky_finále

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu