Golden Age Gym Festival 02. - 07.2022, Madeira/POR

Európska gymnastika má skvelú príležitosť ukázať, že gymnastika je naozaj športom pre všetkých. Jednou z týchto príležitostí je Golden Age Gym Festival, zameraný na ľudí vo veku 50 a viac rokov a jeho 8. ročník sa bude konať 2. – 7. októbra 2022 v krásnom meste Funchal v regióne Madeira (POR).

Mesto Funchal, perla Atlaniku, je situovaný na juhu Madeiry, ktorá patrí medzi krajiny zaradené do zoznamu UNESCO. Popri gymnastických prezentáciach, majú účastníci vždy čas si vychutnať špeciality madeirskej kuchyne, prechádzok v ,,levadas´´, kúpanie v mori alebo v prírodných bazénoch.

Golden Age Gym Festival (GAGF) nie je len týždňom rekreácie, ale ponúka všetkým účastníkom aj možnosť zdokonaľovať svoje schopnosti, spoznávať nové aktivity a kultúry, športy a nadviazať nové priateľstvá. Účelom festivalu je informovať gymnastov z 50 európskych národných federácií o výhodách gymnastiky.

Pre účastníkov zapojených do tohto jedinečného Gym Festivalu, sa spoločne plánujú skupinové prezentácie a voľnočasové aktivity. GAGF je otvorený pre gymnastov zo všetkých európskych federácií pridružených k Európskej gymnastike. Federácie môžu registrovať skupiny ľudí 50+ rokov.

Bulletin 1

Informačné stretnutie GAGF 2022

GAGF 2021, Rethymo/GR

      
 
                                                                                                                                   


 

Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu