Golden Age Festival 2020

Už túto sobotu, 2.10.2021 vycestuje slovenská výprava na 7. ročník Golden Age Gym Festivalu, ktorý sa bude konať v dňoch 3.-8.10.2021 na Kréte v meste Rethymno. Podujatia, ktoré bolo minulý rok pre nepriaznivú pandemickú situáciu preložené, sa zúčastní 16 krajín (450 cvičencov). Z Bratislavy vycestuje na Krétu v sobotu v skorých ranných hodinách 20 členná výprava, z toho 16 cvičencov (15+1 náhradníčka). 

V nedeľu 3.10.2021 sa uskutoční slávnostné otvorenie festivalu. Počas nasledujúcich dní budú môcť naši účastníci navštevovať 60 minútové workshopy týkajúce sa skupinových cvičení a rôznych druhov tanca. 
Pódium bude Slovákom patriť v utorok a štvrtok. So skladbou s názvom „Que Sera Sera“ (Čo bolo, bolo) sa ostatným predstavia aj v piatok počas záverečného galavečera. Autorkou takmer štvorminútovej kompozície je Emília Fialová.
„Konečne sme sa dočkali: gymnastický festival zameraný na účastníkov zlatého veku bude. ČO BOLO BOLO, ideme! Je to aj názov našej skladby, s ktorou sa na tomto podujatí predstavíme. Námet skladby je nasledovný: Život je hra s budúcnosťou v minulosti. 
Prekonali sme ťažké obdobie, ktoré nás zocelilo. Uvedomili sme si dôležitosť ľudskej vzájomnosti. Súčasťou skupiny, ktorá na Krétu vycestuje, sú aj manželia Šušlíkovci z Nitry, ktorí pripravujú skladbu na Svetovú gymnaestrádu v Amsterdame v roku 2023. Naše cvičenky sa pravidelne zúčastňujú na vystúpeniach hromadných skladieb doma aj v zahraničí. Na festival Golden Age ideme už tretí krát, tak nám držte palce!“



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu