"FEEL MADEIRA... BE A GYMNAST"

Gymnastika je šport otvorený všetkým vekovým kategóriám. Dôkazom je pravidelná účasť našich nestarnúcich gymnastiek na Golden Age Gym Festivaloch, ktoré organizuje "Európska Gymnastika". Tohtoročný festival pohybu a radosti zo života sa koná v meste Funchal na ostrove Madeira. 

Otvárací ceremoniál začal sprievodom mestom, kde sa prezentovali všetky krajiny. Nasledoval program na javisku v parku St. Catarina, ktorý pripravil domáci organizačný výbor. Odprezentovali sa všetky druhy gymnastických športov, ktoré sú na Madeire aktívne: moderná gymnastika, športový aerobik, športová akrobacia aj gymnastika pre všetkých. Program obohatil folklórny tanec, ktorý priblížil účastníkom tradície tohto nádherného ostrova.

Celotýždňový program pokračuje rannými workshopmi, na ktoré sa podľa vlastného výberu skupiny prihlasovali v predstihu a poobedňajším programom na 2 javiskách.

Slovensko reprezentujú 3 zostavy členiek SGF a zároveň Sokolskej únie Slovenska, ktoré sa predstavia na portugalských pódiach so svojimi skladbami.

Vychutnajte si nádych Madeiry a pozrite si naše videá a foto z workshopov. V ďalšom článku si jednotlivé skladby predstavíme. 

Salsa workshop GAGF 2022

Galéria fotografií organizátora - European Gymnastics

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu