Diskusia klubov gymnastiky pre všetkých k otázkam organizácie podujatí v prvom polroku 2021

Pandemická situácia sa pomaly zlepšuje, opatrenia sa uvoľňujú a my sa vraciame k trénovaniu a aktivitám, ktoré nám napĺňali naše životy pred pandémiou.

Návrat do telocviční je postupný, pomalý, nie vo všetkých kluboch rovnaký. Každý bojujeme v svojom meste, v svojom klube a snažíme sa vyrovnať s následkami „lock downu“. 

V súvislosti s touto situáciou je aktuálna otázka, ako budeme pokračovať v plánovanej činnosti najmä v prvom polroku 2021. Jedná sa najmä o organizovanie súťaží v kategórii C a iných súťaží, ktoré sú v obsahu činnosti GpV. 

Našim cieľom je, aby sme dali trénerom aj pretekárom motiváciu na „reštart“ a návrat do  športového života, ale aj možnosť pre každého pretekára zúčastniť sa súťaže, ktorá sa bude počítať na Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu.

Práve táto téma bude predmetom online stretnutia, ktoré by sme, ako sekcia gymnastiky pre všetkých SGF, chceli s Vami prediskutovať 8.5.2021 o 18:00 prostredníctvom zoom aplikácie.

Pozvánka:

Diskusia Klubov GpV



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu