DECEMBROVÉ SÚSTREDENIE RGCTM ÚSEKU ŠPORTOVEJ GYMNASTIKY ŽIEN

V dňoch 5.-9.12.2022 sa konalo v priestoroch KŠG Detva sústredenie členov RGCTM žien v športovej gymnastike pod vedením Zuzany Ostrihoňovej a Anny Bullovej. Sústredenie bolo zamerané na technické prevedenie základných cvičebných tvarov. Na cvičebné tvary si dievčatá osvojovali príslušné prípravné cvičenia a ich správne prevedenie.

Taktiež sa trénerom objasnilo, čo je vlastne špecifická fyzická  príprava, čo by v nej nemalo chýbať a pre každého individuálne riešenie, v ktorej časti by ju mali zakomponovať. Sústredenie bolo veľkým prínosom pre všetkých zúčastnených, čo je však menej pozitívne, sústredenia sa nezúčastnili RGCTM Trnava a Nové Zámky. Naopak, potešila účasť klubov zo Žiliny, Trenčína a Prievidze. Na celý chod sústredenia dohliadala hlavná koordinátorka Katarína Krekáňová.

Ďakujeme všetkým zúčastneným za výbornú atmosféru,  pracovné nadšenie a želáme všetkým krásne prežitie Vianoc!

(píše: Katarína Krekáňová, predsedníčka Sekcie športovej gymnastiky žien)


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu