Barbora Mokošová odlieta do Tokia

Už len 7 dní zostáva do začiatku HIER XXXII. OLYMPIÁDY, najväčšieho športového sviatku. Oficiálne zahájenie súťaží športovej gymnastiky mužov a žien začína 24.júla 2021 kvalifikáciou mužov.

Slovenská reprezentantka Barbora MOKOŠOVÁ spolu s jej osobným trénerom Martinom ZVALOM odlieta do dejiska OH dnes, 16. júla v poobedných hodinách spoločne s výpravou atlétov, plavcov, športových strelcov a hlavným lekárom OH výpravy Romanom Fanom.

PROGRAM Barbory MOKOŠOVEJ v súťažiach športovej gymnastiky žien

22.7.2021 pódiový tréning,  3. sled, začiatok o 15,10 miestny čas  (08,10 hod SVK)
25.7.2021 kvalifikácia, 3. sled, začiatok o 15,10 miestny čas  (08,10 hod SVK)

Slovenská gymnastická federácia bude mať v Tokiu zastúpenie aj v našich dvoch medzinárodných rozhodcoch, ktorí na OH boli nominovaní Medzinárodnou gymnastickou federáciou (FIG). Za rozhodcovským stolíkom budú sedieť

Ivana MOTOLÍKOVÁ - rozhodkyňa modernej gymnastiky
Ľuboš RUPČÍK - rozhodca športovej gymnastiky mužov

V gymnastických súťažiach (športová gymnastika mužov a žien, moderná gymnastika, trampolíny) sa spolu predstaví 324 športovcov, môžete sa tešiť na tie najkvalitnejšie výkony najlepších gymnastov sveta, kde nebude chýbať ani slovenská reprezentantka Barbora MOKOŠOVÁ.

prihlásení športovci v gymnastických súťažiach_web FIG

Medzi tými, ktorí budú v Tokiu súťažiť a budú bojovať o najväčsie tituly sa predstaví aj neporaziteľná 24 ročná reprezentantka USA Simona Billes, ktorá bude obhajovať štyri zlaté olympijské medaily z Ria de Janeiro z roku 2016 a pretekať v kvalifikácii bude spoločne s našou reprezentantkou v 3. slede.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu