Športoví gymnasti s Barborou Mokošovou v Šamorínskej „bubline“

Športoví gymnasti spoločne s Barborou Mokošovou sa v súčasnosti nachádzajú v poradí už na treťom reprezentačnom sústredení v X-BIONIC® Sphere. Vzhľadom na veľmi prísne opatrenia, ktoré sa každým dňom menia a sprísňujú, kedy stále nie je možné trénovať v telocvičniach všetci naši zúčastnení športovci veľmi oceňujú  príležitosť byť súčasťou šamorínskej bubliny. 

Hodnotí tréner a predseda sekcie mužov Martin Zvalo: 

"Poďakovanie patrí najmä vedeniu SGF za umožnenie absolvovať tréningový proces v karanténnom centre pre vrcholový šport.

Prvé sústredenie pre všetkých bolo veľmi náročné, kde gymnasti po dlhej dobe sa stretli opäť v telocvični a snažili sa doháňať všetko zameškané. Druhé sústredenie bolo už oveľa lepšie a toto aktuálne prebiehajúce nám ukázalo, že ideme správnym smerom. Chalani sú veľmi usilovní, snažia sa a je vidno, že sa začali zlepšovať“.


Podmienky v Šamoríne sú výborne, pod jednou strechou je možné trénovať, regenerovať a taktiež aj absolvovať vyučovanie dištančnou formou. Sústredenia v šamorínskej bubline sa stretávajú s pozitívnymi ohlasmi zo strany všetkých zúčastnených trénerov a športovcov. 


„ Chlapci si už privykli  na tréningový systém,  ktorý je pravdepodobne nastavený dobre, lebo vidieť progres v ich výkonnosti. Veríme, že táto situácia sa čoskoro zlepší  a budú sa môcť všetci vrátiť späť sa do telocviční a nadviazať tak na nastavený program, ktorý majú práve dobre rozbehnutý.“


"Poďakovanie za výbornú starostlivosť o našich športovcov na sústredení patrí aj fyzioterapeutovi Rasťovi Petrilovi, ktorý sa v bubline taktiež nachádza a je našim športovcom k dispozícii 24 hodín . Aj vďaka nemu gymnasti zvládajú tréningovú zaťaž na výbornú.", píše Martin Zvalo. 

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu