EYOF 2022

Za necelých 500 dní sa uskutoční v Banskej Bystrici EYOF 2022 (Európsky olympijský festival mládeže). Ide o najvýznamnejšie multišportové podujatie pre mládež, ktoré často býva odrazovým mostíkom do sveta veľkého športu. Z Európskeho olympijského festivalu mládeže vzišlo množstvo olympijských účastníkov, dokonca aj víťazov. Šampionát sa organizuje od roku 1991 za účasti športovcov od 14 do 18 rokov z celej Európy. Teší nás, že medzi 11 športami budú už tradične aj súťaže v športovej gymnastike.

Slovenská gymnastická federácia bude zodpovedná za prípravu a priebeh gymnastických súťaží. Vieme, že v slovenskej gymnastike sa pohybuje veľa nadšencov, ktorí sa neboja priložiť ruku k dielu. Chceme Vás – kluby SGF, požiadať, aby ste oslovili svojich členov a pomohli nám nájsť DOBROVOĽNÍKOV, ktorí by sa aktívne zapojili a stali sa súčasťou nášho realizačného tímu gymnastických súťaží EYOF 2022


Kto je dobrovoľník? 


- Dobrovoľníci sú neodmysliteľnou súčasťou každého veľkého podujatia. Vytvárajú priateľskú a najmä nezabudnuteľnú atmosféru.


- Dobrovoľníci sú dôležitým článkom pri prípravách i organizácii Európskeho olympijského festivalu mládeže. Budú tvárou podujatia a budú viditeľní nielen na športoviskách, ale v celom meste.


- Dobrovoľníci vykonávajú činnosť vo svojom voľnom čase na základe vlastného rozhodnutia bez nároku na odmenu.


Kto môže byť dobrovoľníkom gymnastických súťaží na podujatí EYOF 2022?


- Vítaná je flexibilita, pracovitosť, zodpovednosť, samostatnosť a tiež primeraná jazyková vybavenosť - angličtina na komunikačnej úrovni.


- Predpokladá sa znalosť pravidiel a organizácie súťaží v športovej gymnastike.


- Kladný vzťah k športu.


- Minimálna veková hranica, ktorú SGF stanovila je 18 rokov.


Čo ako dobrovoľník získam?


- Presná špecifikácia podmienok bude zverejnená hneď ako ich organizačný výbor EYOF 2022 zverejní.


Mená záujemcov, ktorí sú ochotní sa zapojiť do realizačného tímu gymnastických súťaží EYOF 2022, pošlite na mail: i.barutova@sgf.sk v termíne od 15.3.2021 do 15.4.2021 aj s kontaktom na danú osobu. 


Veríme, že aj s vašou pomocou sa nám podarí zorganizovať gymnastické súťaže na veľmi dobrej úrovni, za čo vám vopred ďakujeme.

EYOF 2022 návratka_dobrovoľníci.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu