On-line tréning športových gymnastiek

Prvý online tréning zo šamorínskej bubliny v X-BIONIC® Sphere majú športové gymnastky úspešne za sebou.
Hodnotí Katarína Krekáňová, asistentka reprezentačného trénera.

"Po problémoch s trénovaním v kluboch sme sa rozhodli, že ak chceme pomôcť ženskej gymnastike, jediná cesta sú sústredenia v Šamoríne. I keď sú finančné nákladné, iná možnosť momentálne nie je. Dievčatá na sústredení tvrdo pracujú a preto sme sa rozhodli vyskúšať novinku v podobe online tréningu. Na základe počtu pripojených (okolo 75 ľudí) a sms správ po ukončení online tréningu môžeme povedať,  že myšlienka, ktorú sme zrealizovali, vyšla  na výbornú.

Všetkým sa chcem v mene kolektívu v Šamoríne poďakovať za účasť,  boli ste úžasní a baby boli nadšené. O 2 týždne sa sem vraciame opäť a určite tréning zopakujeme. Virtuálne obecenstvo bolo výborné a nesmierne nás motivovalo k ďalšej činnosti. I ja si dávam otázku v poslednej dobe, či to má význam....asi má aj vďaka vám. Ďakujeme SGF, že nám umožnila v Šamoríne trénovať a prekonať tak pandemickú situáciu  v lockdowne menom gymnastická telocvičňa"

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu