Niečo sa chystá...

Tento rok je pre nás všetkých náročný. Nikto neočakával, že Covid-19 môže až v takejto miere ovplyvniť naše každodenné životy. Pre profesionálnych športovcov to platí dvojnásobne. 

SGF si uvedomuje, ako náročné je neustále trénovať, ladiť formu a to všetko bez vidiny najbližších pretekov. Usilujeme sa o to, aby naši reprezentanti, ako aj tréneri ostali motivovaní do ďalšej práce, a práve to nás viedlo k myšlienke uskutočniť tohtoročný Galavečer SGF.

19. decembra 2020 sa zídu v Centre gymnastických športov v Malinove vybraní športovci jednotlivých sekcií SGF. Počas športového programu budú mať skvelú príležitosť ukázať svoje zostavy a tiež to, ako im pretekanie chýba. Program doplnia vystupujúci všetkých vekových kategórií, ktorí odprezentujú rôznorodosť gymnastických športov. Dohliadať na jednotlivé výkony tentoraz nebudú prísni rozhodcovia - naopak povzbudzovať všetkých budú čestní členovia SGF, hostia a diváci.

Ďalšou významnou časťou programu bude vyhlasovanie najúspešnejších športovcov SGF za rok 2020 (v prípade, že sa plánované preteky v druhom polroku uskutočnia). Nezabudneme ani na to, že Galavečer je naplánovaný v predvianočnom čase. O naše správne naladenie na sviatočné dni sa postarajú v priebehu celého večera hudobní hostia.


O vývoji príprav budeme všetkých zainteresovaných informovať.


Foto: Pavol Uhrin



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu