Cenník prenájmu ŠH v Malinove

Od septembra 2020 bude SGF okrem reprezentačných sústredení ponúkať športovú halu ElfoClubu v Malinove na prenájom aj klubom SGF, prioritne športy: moderná gymnastika, športový aerobik a parkour. V prípade záujmu o prenájom kontaktujte p. Nováka na novak@sgf.sk ASAP.  Viac v obsahu článku.

Cenník SGF_Športová hala Malinovo.pdf

Od septembra 2020 bude SGF okrem reprezentačných sústredení ponúkať športovú halu, ktorá sa nachádza v krásnom prostredí rekreačno-relaxačného areálu ELFO CLUB v Malinove neďaleko Bratislavy, na prenájom aj klubom SGF, prioritne športy: moderná gymnastika, športový aerobik a parkour. V cenníku je pripravený aj nákres toho, ako budú plochy rozdelené:


- Jedna plocha MG s odpruženou podlahou (priestor s vysokým stropom)

- Jedna plocha MG s penovou podložkou (priestor s vysokým stropom)

-       Jedna odpružená plocha pre ŠA 

- Priestor na parkour je zatiaľ bez náradia a preto v prípade záujmu je možné prenajať aj túto prázdnu plochu (nízky strop)

- Do Malinova sme tiež zakúpil 2 štvormetrové SPIETH baletné tyče a k dispozícii sú v rámci prenájmu

- Priestor je k dispozícii aj na organizáciu súťaží 


V prípade záujmu o prenájom kontaktujte p. Nováka na novak@sgf.sk ASAP. 

Cenník v prílohe. 


Hrdo hlásime, že sme nesmierne šťastní a nadmieru spokojní z tohto, pre niekoho malého pre nás veľkého kroku vpred, kedy majú moderná gymnastika a športový aerobik na Slovensku priestor so špecializovanou podlahou a ubytovaním k dispozícii 24/7. 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu