Rozhodnutia EG o podujatiach 2020

Prečítajte si, ako to vyzerá s významnými medzinárodnými podujatiami, ktoré boli postihnuté opatreniami popri pandémii koronavírusu. 

??Majstrovstvá Európy, športová gymnastika ženy – Francúzska gymnastická federácia nemôže organizovať tieto majstrovstvá v neskoršom termíne. UEG hľadá nového usporiadateľa a majstrovstvá Európy usporiada, ak to situácia dovolí tak sa podujatie bude konať na jeseň 2020.


??Majstrovstvá Európy, moderná gymnastika - Ukrajinská gymnastická federácia potvrdila záujem o usporiadanie majstrovstiev Európy na jeseň 2020. O novom dátume sa aktuálne diskutuje. Finálne rozhodnutie padne na konci mája 2020.


??Majstrovstvá Európy, športová gymnastika muži - Azerbajdžanská gymnastická federácia potvrdila záujem o usporiadanie majstrovstiev Európy na jeseň 2020. O novom dátume sa aktuálne diskutuje. Finálne rozhodnutie padne na konci mája 2020.


??European Gym for Life Challenge – Islandská gymnastická federácia stanovila pre toto podujatie nový dátum v lete 2021. Vzhľadom k tesnej blízkosti podujatí World Gym for Life Challenge v polovici júla 2021 v Portugalsku, sa European Gymnastics, FIG a obaja usporiadatelia dohodli obmedziť vek účastníkov na min. 19 rokov. European Gym for Life Challenge je presunuté na sobotu 3. júl 2021.


??EUROGYM - podujatie bude preložené o jeden rok a teda v termíne od 4. júla do 8. júla 2021. Vekový limit je zvýšený na min. 19 rokov namiesto 18. Všetci už registrovaní účastníci sa môžu stále zúčastniť.


??Golden Age Gym Festival – nakoľko usporiadanie podujatia s masovou účasťou 2000 ľudí je v priebehu pár mesiacov náročné, toto podujatie bude presunuté o jeden rok. Nový dátum je 3.-8. október 2021.


??European Championships in TeamGym - European Gymnastics a Dánska gymnastická federácia neustále komunikujú ohľadne týchto majstrovstiev. Aktuálne je situácia nejasná a nie je možné stanoviť finálne rozhodnutie. To padne na konci mája.


??Tréningové kempy - European Gymnastics pokračuje v monitorovaní situácie napriek kontinentmi a v miestach ich konania. Finálne rozhodnutie padne v polovici mája.


Originál zdroj tu: https://www.europeangymnastics.com/news/covid-19-update-new-dates-egfl-eurogym-and-gagf




  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu