100 rokov českej a slovenskej gymnastiky

Slovenská a Česká republika si v tomto roku pripomínajú 100. výročie založenia Československej republiky. Obe naše federácie sa chcú k oslavám založenia spoločného štátu pripojiť a spoločne osláviť nielen založenie spoločného štátu, ale aj  100 spoločných rokov v gymnastike a s gymnastikou.

Oslavy sa budú konať v Bratislave v Hoteli Gate One dňa 6.októbra. Pre hostí pripravujeme spoločensko-kultúrny program, ktorého sa môžu zúčastniť pozvaní ale aj ostatní členovia našich federácií. Pre pozvaných hostí bude večerný program pokračovať slávnostnou večerou.

Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť stretnúť sa so svojim spolucvičencami, známymi, priateľmi z čias Vašej aktívnej kariéry, pospomínať, zabaviť sa. Pozvánky budú zasielané pozvaným hosťom v krátkom čase, o podmienkach účasti Vás budeme priebežne informovať.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu