Slovenská gymnastická federácia vstupuje do nového roku s novým logom

Výkonný výbor Slovenskej gymnastickej federácie schválil na svojom prvom tohtoročnom zasadnutí 24.januára 2018 nové logo a slogan našej federácie.

Výsledkom novej marketingovej stratégie federácie, na ktorej sa pracuje už niekoľko mesiacov veľmi intenzívne je nové logo a slogan, ktorý Vám predstavujeme.  Slová autora: "Symbol SGF som založil na dynamike a precíznosti gymnastiky. Kvôli tomu je písmo naklonené do strany, aby mu dodalo efekt pohybu a dynamiky. Hrany a tvary sú zaoblené a zdôrazňujú precíznosť, ktorá je v gymnastike vyžadovaná a ako som pochopil je jedna z hodnôt federácie. Používanie čiernej a bielej verzie loga udrží celistvosť, ktorú federácia napriek tomu, že zastrašuje viacero gymnastických športov predstavuje a tiež lepšiu čitateľnosť.

Gymnastika - Šport pre všetky športy! Slogan, ktorý je súčasťou loga vyjadruje skutočnosť, že gymnastika je základ pre každého, bez ohľadu na to, akému športu sa venuje, v akom veku, či na základnej alebo vrcholovej úrovni. 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu