Tretie oblastné kolá v gymnastike pre všetkých

V sobotu 21.októbra sa konali oblastné kolá v slovenskom pohári "C" vo všetkých troch oblastiach: Bratislava a západ, Sever a východ a Stred.

Celkovo sa na oblastných kolách predstavilo spolu 246 pretekárok! Vysoký počet súťažiach nás veľmi potešil, žiaľ všetky tri kolá boli organizované len pre dievčatá, ani jedna oblasť neorganizuje súťaž pre chlapcov.  Bratislava a západ mala svoju súťaž organizovanú Klubom gymnastických športov Slávia Trnava. Tu sa predstavilo spolu 76 pretekárok zo 7 klubov. Oblasť Stred súťažila po rokoch opäť v Topoľčanoch, za čo patrí vďaka nielen domácemu Klubu športovej gymnastiky Topoľčany, ale aj výraznej pomoci ZŠ Ludanice a najmä jej riaditeľovi Vladimírovi Káčerovi. V Topoľčanoch sa predstavilo 71 pretekárok zo 6 klubov. V oblasti Sever a východ sa predstavil síce najnižší počet klubov - 4, ale najvyšší počet pretekárok: 99. Celkovo sa teda predstavilo v oblastných kolách 17 klubov. 

Všetky tri súťaže boli zorganizované na vysokej úrovni, po dlhom čase môžeme konštatovať, že sa súťaže uskutočnili v dobrej atmosfére a bez problémových situácií. 

Postupový kľúč na 2. kolo Slovenského pohára bude spracovaný v priebehu niekoľkých dní a bude uverejnený na stránke SGF a poslaný všetkým klubom gymnastiky pre všetkých.  

3. Oblastné kolo BA a Západ, 21.október 2017 Trnava - výsledky.pdf

Sl.pohar-C - oblasť sever a východ zeny-20.10.17, Košice.xlsx

SP_TO_kat._C_21.10.2017_Slniecka výsledky.xlsx

SP_TO_kat._C_21.10.2017_Najmladsie_ziacky výsledky.xlsx

SP_TO_kat._C_21.10.2017_Mladsie_ziacky výsledky.xlsx

SP_TO_kat._C_21.10.2017_Starsie_ziacky výsledky.xlsx

SP_TO_kat._C_21.10.2017_Zeny výsledky.xlsx



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu