Pohár federácií v športovom aerobiku - 3. kolo, 14.-15.10.2017, Bratislava

Pretekári a pretekárky v športovom aerobiku z Českej a Slovenskej gymnastickej federácie bojovali počas víkendu o tituly nielen v treťom kole Pohára federácií , ale aj o celkové umiestnenie v ročníku 2017. Prvé kolo sa uskutočnilo na jar v Prahe, druhé v Nitre a v Bratislave sa konalo 3. kolo.

Potešiteľný je nárast pretekárok Slovenska a tiež výborné umiestnenia, ktoré dosiahli.

V kategórii jednotlivkýň New Generation si vybojovala druhé miesto Nela Bestvinová z KGŠ Slávia Trnava a tretie miesto Rebecca Lattová z AŠK Inter Bratislava. V tej istej vekovej kategórii NG v trojiciach obsadili 2. miesto pretekárky z VŠK FTVŠ UK Bratislava a 3. miesto pretekárky z AŠK Inter Bratislava.  

Vo vekovej kategórii National development (ND) zvíťazila Simona Sivá z AŠK Inter Bratislava a druhé miesto obsadila Viktória Veľká z KŠA Nitra. V dvojiciach zvíťazil pár z AŠK Inter Bratislava v zložení Peter Galla a Liliana Prokopčáková, v mužoch Peter Galla opäť z AŠK Inter Bratislava. V trojiciach sa na treťom mieste umiestnila trojica z KGŠ Slávia Trnava, v skupinách opäť na treťom mieste pretekárky z AŠK Inter Bratislava. V tanečnom aerobiku sa skupina z AŠK Inter Bratislava umiestnila na 2. mieste.

V kategórii mladších žiačok ( AG1) zvíťazila Tajana Solárová z KŠA Nitra, 

Najúspešnejšia Slovenka v kategórii starších žiačok jednotlivkýň AG2 bola Simona Čurilová z VŠK FTVŠ UK Bratislava na 4. mieste, medzi mužmi zvíťazil Patrik Šarkozi z KŠA Nitra.

V seniorkách dominovala Anita Lamošová z VŠK FTVŠ UK Bratislava, ktroá si odniesla cennú zlatú medailu a v stepoch si zlato odniesli pretekárky z VŠK FTVŠ UK Bratislava.

Všetkým pretekárkam a pretekárom k ich výkonom a výborným umiestneniam srdečne gratulujeme.

AG1 DANCE Total.pdf

AG1 GR Total.pdf

AG1 IW Total.pdf

AG1 TR Total.pdf

AG2 IM Total.pdf

AG2 IW Total.pdf

ND DANCE Total.pdf

ND GR Total.pdf

ND IM Total.pdf

ND IW Total.pdf

ND MP Total.pdf

ND TR Total.pdf

NG GR Total.pdf

NG IM Total.pdf

NG IW Total.pdf

NG TR Total.pdf

SENIOR GR Total.pdf

SENIOR IW Total.pdf

SENIOR STEPS Total.pdf

SENIOR TR Total.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu