Majstrovstvá sveta

Hodnotenie kvalifikácie žien z pohľadu rozhodkyne Soni Kremnickej
Dnes máme za sebou druhý deň kvalifikácie žien na Majstrovstvách sveta v športovej gymnastike, v ktorej za Slovensko bojovala naša reprezentantka Barbora Mokošová. V konečnom hodnotení viacboja obsadila 31.miesto, so súčtom bodov 49,133. 

Čo sa týka jednotlivých náradí, zacvičila čisto a dynamicky, s jedným pádom na kladine. Hodnotenie pretekárok bolo nastavené veľmi prísno, najmä na kladine a prostných dostávali pretekárky oveľa nižšie známky, než na aké sú zvyknuté napríklad zo svetových pohárov. Jediná známka, ktorá odráža čistotu Barborkinho cvičenia je známka z preskoku, kde za skok z D: 4,6 dostala 13,533 b.

Pre Slovensko tieto Majstrovstvá sveta končia, ale dúfam, že sa môžeme tešiť na ďalšie pekné vystúpenia našich pretekárov na súťažiach takejto úrovne a že budú naďalej naši reprezentanti športovým vzorom pre ďalšie generácie slovenských gymnastov a gymnastiek.

C73G_All-Around_Individual_Results_WomSenC1 (1).pdf

C73J_Both_Vault_Results_WomSenC1.pdf

C73I_Uneven Bars_Results_WomSenC1.pdf

C73I_Balance Beam_Results_WomSenC1.pdf

C73I_Floor Exercise_Results_WomSenC1.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu