MAjstrovstva sveta

Po prvom kvalifikačnom dni mužov píše z Montrealu rozhodca Ľuboš Rupčík
Prvý deň kvalifikácie mužov /1. - 3. sled/ bol poznačený vysokou úrovňou zostáv, ktoré ale sprevádzali viaceré nezdary a pády, a to hlavne na prostných. Hodnotenie zostáv bolo veľmi prísne, ale v súlade s pravidlami, čo verím, že zabezpečí ešte väčšiu objektivitu v konečnom hodnotení jednotlivých pretekárov. Hlavne  3. sled bol poznačený veľkým počtom zranení, najvážnejšie skončil rumunský pretekár, ktorý po páde z hrazdy bol prenesený do nemocnice. Taktiež medzi zranenými skončil aj Kohei Uchimura , dvojnásobný olympijský víťaz a 6násobný majster sveta vo viaboji, ktorý pre zranenie nohy na preskoku musel zo súťaže odstúpiť.
Dnes o 10:00 hodine kanadského času začína posledný, 4ty sled kvalifikácie mužov, kde sa predstaví na prostných a na koni na šírku aj náš reprezentant Slavo Michňák .  Držte mu všetci palce !!!


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu