Výborné 14. miesto pre Anitu Lamošovú na ME v športovom aerobiku

Pretekári z 21 krajín bojovali na 10. Majstrovstvá Európy v športovom aerobiku o tituly v juniorských aj seniorských vekových kategóriách o tituly Majstra Európy v Ancone, 22.-24.9.2017.

Najväčšie nádeje na dobré umiestnenie sme vkladali do našej najúspešnejšej pretekárky z VŠK FTVŠ UK Bratislava Anity Lamošovej. A treba povedať, že nesklamala. Anita predviedla veľmi solídnu zostavu bez hrubých chýb a umiestnila sa na 14. mieste  so súčtom bodov 19,400. Anita sa týmto svojim výkonom priblížila k európskej špičke. Ona sama čakala ešte viac, hlavne vyššie bodové hodnotenie. Spokojná s jej výkonom bola aj jej osobná trénerka Oľga Kyselovičová.


Slovenské juniorky na MEJ taktiež nesklamali. Trio v zložení Simona Čurilová a sestry Zuzana a Veronika Drahošová získalo 17.100 bodu, čo je ich tohtoročné súťažné maximum. Trio sa umiestnilo na 21. mieste. O vyššie priečky môžu v budúcnosti zabojovať  len pri zvýšenej obtiažnosti svojej zostavy. Svoje tohtoročné bodové maximum si na MEJ vyrovnala i Simona Čurilová v súťaži jednotlivkýň, keď so známkou 18.05 obsadila slušné 23. miesto. 

Fotogaléria

Junior IW results.pdf

Junior Trio results.pdf

Senior IW results.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu