King Harald World Gym for Life Challenge

Účastníci, organizačný výbor, dobrovoľníci a diváci vytvorili v Oslofjord Convention Center v Nórksu neopakovateľnú atmosféru počas celého podujatia. Podujatie, na ktorom sú všetci víťazmi, sa zapíše do dejín gymnastiky pre všetkých ako nezabudnuteľné!

Počas celého podujatia vládla v hale, okolo celého Oslofjordu, kde boli účastníci ubytovaní, ale najmä medzi účastníkmi radosť z pohybu a nadšenie z vystúpení. Všetci spoločne oslávili  svoje vystúpenia a hodnotenia, dokonca sa na cvičebnú plochu zbehli a roztancovali divákov ešte skôr, ako sa súťaž začala! Oslavovalo sa ešte pred začiatkom súťaže! Aj keď na tomto podujatí je slovo "súťaž" zakázané. Používame anglický výraz "contest", čo by sme mohli do slovenčiny v tomto prípade preložiť ako súťažná prehliadka pohybových skladieb.   

Nádherné pohybové vystúpenia v podaní gymnastov všetkých vekových kategórií, výkonnostných úrovní a pohybového obsahu boli hodnotené a každej skupine bola pridelená zlatá, bronzová alebo strieborná medaila. Náš Diamant Košice vystúpil so skladbou "Letná romanca", ktorá sa divákom veľmi páčila a dokonca si spievali slová piesne počas vystúpenia. Skladba bola ohodnotená bronzovou medailou. Všetky zlaté medaily postúpili do Gala programu a tam bol určený absolútny víťaz, ktorý získal Bruno Grandi trofej. Víťaznou skladbou sa stali "Vlci" v podaní dievčat z Olimpiada Thrakomakedonon. Okrem "súťaže" mali účastníci možnosť vystúpiť v mestách Tornsber a Sandefjord. Náš Diamant sa predstavil v Tornsbergu so skladbou "Viva Espaňa". Veľmi nás potešila účasť a povzbudenie slovenského veľvyslanca Františka Kašického v Nórskom kráľovstve na všetkých našich vystúpeniach, jeho slová pochvaly a podpory.    

Podujatia sa ako viceprezidentka Komisie gymnastiky pre všetkých zúčastnila Monika Šišková.

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu