King Haraldś World Gym for Life Challenge

Dnes začína celosvetová súťažná prehliadka pohybových skladieb v Nórskej provincii Vestfold. Skupiny zo všetkých piatich kontinentov sa predstavia v nasledujúcich 3 dňoch so svojim programom, ktorý bude hodnotený a v závere bude jedna zo skupín vyhodnotená ako víťaz a získa Bruno Grandi Trophy.

V Oslofjord Convention Centre, dejisku podujatia, sa zišlo 88 skupín s celkovým počtom 2 076 gymnastov reprezentujúcich 22 krajín a 5 kontinentov. Všetky súťažiace skupiny sú rozdelené podľa veľkosti na veľké a malé a obsah skladby môže byť tanec a gymnastika alebo skladba s využitím náradia. Slovensko bude reprezentovať Tanečná skupina Diamant Košice v kategórii malých skupín gymnastika a tanec. Svoje vystúpenie budú mať v piatok 28.7.2017 o 14:44. Okrem toho sa Diamant predstaví na pódiu v meste Tonsber vo štvrtok o 13:00.

Svojou účasťou poctí podujatie a všetkých účastníkov nórsky kráľ Harald, ktroý dostal toto podujatie od Konfederácie športových zväzov ako darček k 80. narodeninám.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu