Tréningový kemp v športovom aerobiku

Európska gymnastická únia organizuje každoročne v talianskom prímorskom mestečku Cesenatico tréningový kemp pre mládež v športovom aerobiku ( 11 - 17 rokov ), ktorého súčasťou je aj trénerský kurz. V tomto roku sa kemp konal v dňoch 2.-8. júla 2017 a zúčastnilo sa ho  11 pretekárok a 2 trénerky zo SGF.

Slovenská výprava sa v tomto roku zúčastnila v doterajšej histórii s najväčším počtom pretekárok: 5 z KŠA Nitra, 5 z AŠK Inter Bratislava a 1 zo Slávie PU Prešov. Trénerský dozor vykonávali Karin Danielová, trénerka mládeže za sekciu ŠA a Ivana Khandlová, trénerka z AŠK Inter Bratislava.

A pozícii expertky sa  na trénerskom kurze predstavila Oľga Kyselovičová, členka technickej komisie ŠA UEG. 

Pre deti bol kemp plný nových zážitkov, priateľstiev, no predovšetkým získavaním nových skúseností. Dievčatá sa zdokonaľovali v aerobikových a gymnastických cvičebných tvaroch. Učili sa choreografiu, ktorú na záverečnom vyhodnotení odprezentovali na výbornú. Dievčatám sa najviac páčil tréning pod vedením Lászlo Hubacsek ( gymnastika ) a Jorge Méndez Lamas ( akrobacia ). 

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu