30. ROČNÍK MEMORIÁLU HERMY JOCHOVEJ

Počas uplynulého víkendu sa v športovej hale v Malinove konal už 30. ročník tradičnej súťaže v modernej gymnastike Memoriál Hermy Jochovej. 

Organizátor súťaže, Oddiel modernej gymnastiky TJ Sokol Bratislava I Vinohrady nesklamal a pripravil preteky na výbornej organizačnej úrovni. Súťaž bola obnovená po 2 rokoch čakania pre pandémiu avšak počtom účastníkov to dobehla. Aj keď pre prebiehajúce chrípkové obdobie sa počet z vyše 550 gymnastiek znížil na približne 300. Medaily sa rozdávali v kategóriách jednotlivkýň A, B aj C programu, v dvojiciach a trojiciach a aj v spoločných skladbách. Účastníčky z Čiech, Poľska a Slovenska opäť oživili tradíciu príjemnej predvianočnej súťaže.

Pani Zora Luhová (bývalá gymnastka, trénerka, medzinárodná rozhodkyňa a aj predsedníčka zväzu modernej gymnastiky) celé 2 dni približovala históriu modernej gymnastiky na Slovensku svojim jedinečným slovom.

Memoriál si nenechala ujsť ani zverenkyňa nestorky rytmickej, umeleckej, či modernej gymnastiky na našom území, pani Hermy Jochovej, dnes (doslova) 87 ročná pani Jitka Vilémová (členka TJ Sokol Bratislava I Vinohrady, dlhoročná trénerka, rozhodkyňa a funkcionárka klubu).

Srdečne blahoželáme k narodeninám!


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu