2. KOLO ČESKÉHO POHÁRA V SKOKOCH NA TRAMPOLÍNE

Na druhom kole Českého pohára v skokoch na trampolíne štartovali obe naše pretekárky klubu Trampolíny Košice Tamara Ustohalová aj Kristína Kusnyírová. 

V kategórii Ženy B si vyskákala Tamara Ustohalová prvé miesto a tiež svoj osobný rekord! Po zdravotných problémoch, s ktorými bojovala od začiatku roka je to skvelý výkon. 

Kristína Kusnyírová štartovala v kategórii Junioriek, od finálovej osmičky ju delilo 0,24 bodu (čo znamená napríklad nedopnuté kolená v jednom skoku). 

Ďalší deň absolvovali naše dievčatá klubové preteky Skokan Vodolky. Tamara si v kvalifikácii opäť vyskákala osobný rekord a postupovala do finále ako prvá. Žiaľ v rozhodujúcej zostave spadla a skončila na 5. mieste. 

Kristína skákala nové skoky výborne a vyskákala si prvé miesto. 

Výsledky 2. kola ČP - Odolena Voda

Dievčatám blahoželáme k výkonom a držíme palce na najbližších pretekoch v Double Mini Trampolines, na ktorých sa predstaví Tamara Ustohalová začiatkom júna v Liberci!

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu