17. AUSTRIAN FUTURE CUP 2022

SKVELÉ SPRÁVY Z LINZU

Na tradičných pretekoch v športovej gymnastike mužov v rakúskom Linzi sa v piatok a sobotu predstavilo 112 pretekárov zo 16tich štátov a 3 kontinentov. Nechýbali ani naši pretekári v zložení: Peter Kremnický, Sebastián Samson, Teodor Rzounek, Peter Vidricko, Oliver Kasala a Patrik Pavlíček a tréneri Martin Zvalo a Andrii Krasnozhonov. Slovenskú výpravu doplnil rozhodca Tibor Bohňa.

V piatok súťažili chlapci v kvalikácii jednotlivcov a družstiev. V konkurencii 20tich tímov sa umiestnili na skvelom 7. mieste. 

Kvalifikácia jednotlivcov

Age Group I: Oliver Kasala - 3. miestoPeter Vidricko - 10. miesto

Age Group II: Sebastián Samson - 21. miesto, Peter Kremnický - 25. miesto

Age Group III: Teo Rzounek - 12. miesto

Do sobotného finále sa Oliver kvalifikoval na troch náradiach: kôn s držadlami, kruhy a hrazda. Peter Vidricko na bradlách a Teo Rzounek na prostných. Teo sa bohužiaľ v rozcvičke ľahko zranil a na finále nenastúpil.

Vo finále na jednotlivých náradiach vybojovali naši pretekári 3 medaily.

Oliver Kasala výborne zabodoval na koni s držadlami, za 12,450 bodu získal 1. miesto. V zostave na kruhoch vybojoval rovnako 1. miesto za 12,950 bodu. Finálové účinkovanie zakončil 5. miestom na kruhoch (11,950 bodu).

Peter Vidricko skončil na bradlách na 3. mieste, za svoju zostavu získal 12,250 bodu.

Všetkým chlapcom blahoželáme ku skvelým výkonom a ďakujeme za reprezentáciu!

KOMPLETNÉ VÝSLEDKY

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu