Testovanie pretekárok modernej gymnastiky

Historická bratislavská Etablissement Bellevue - Sokolovňa sa dňa 15.1.2022 stala dejiskom testovania moderných gymnastiek. Podľa metodického materiálu a pod vedením predsedníčky trénersko-metodickej komisie sekcie MG, Tatiany Sukhomlinovej, sme preverili všeobecnú aj špeciálnu športovú pripravenosť gymnastiek. Štyridsaťtri gymnastiek, narodených v rokoch 2011 a mladšie z klubov z celého Slovenska na jednotlivých stanovištiach ďalej testovali Lubov Kilianova (vedúca úseku roč. nar. 2010-2011, Adela Dimova (reprezentačná trénerka a vedúca úseku spoločných skladieb), Uliana Volkova (baletná príprava v úsekoch), Silvia Rohlíčková (členka rozhodcovskej komisie) a všetky prítomné trénerky.
Vyhodnotenie testovania a zaradenie do úsekov nadchádzajúcej sezóny so zreteľom na 1. kolo testovania z augusta 2021 a na plnenie limitov z kontrolných a oficiálnych súťaži sekcie MG v 2021, bude známe už do konca januára.

Ďakujeme všetkým účastníčkam testovania, všetkým pomocníčkam pri testovaní z radov osobných tréneriek. Vďaka patrí aj klubu TJ Sokol Bratislava Vinohrady za pomoc s rezerváciou priestorov a organizáciu podujatia, ktoré prebehlo vo veľmi príjemnej atmosfére. 


 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu