Srdečne Vás pozývame na európsky olympijský festival mládeže EYOF

Srdečne Vás pozývame na európsky olympijský festival mládeže EYOF, ktorý sa uskutoční 24.-30.júla 2022 v Banskej Bystrici.

Na podujatí sa predstavia najlepší športoví gymnasti a gymnastky z celej Európy.

Po celú dobu EYOF-u bude v parku pod Pamätníkom SNP v Banskej Bystrici otvorená fanzóna, súčasťou ktorej bude parkúrová dráha, ktorú SGF zabezpečuje.

Otvárací cermeoniál sa uskutoční 24. júla 2022 a vstupenky si bude možné zakúpiť za symbolickú cenu.

Tešiť sa môžete na skvelý kultúrny program. Konkrétne mená predstavíme už čoskoro.

Medailám sa venovala veľká starostlivosť, láska a cit pre detail.  Zaujímavým elementom sú podnosy, na ktorých sa budú prezentovať na EYOF 2022 Banská Bystrica medaily. Tie pochádzajú z dielne slovenského umeleckého rezbára Igora Prilinského.

Fanfára a sprievodná hudba k medailovým ceremoniálom. Elementom, ktorý zdôrazňuje výnimočnosť slávnostnej chvíle medailového ceremoniálu, je hudba. Na jej kompozíciu špeciálne pre EYOF bolo oslovené Konzervatórium Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici s cieľom, aby sa do procesu tvorby hudby pre mladých športovcov zapojili aj študenti.

ŠTADIÓN ŠPORTOVEJ GYMNASTIKY BANSKÁ BYSTRICA

Jeden z najstarších krytých zimných štadiónov na Slovensku s unikátnou strešnou konštrukciou. V rokoch 2020 a 2021 ho modernizovali, stal sa multišportovým stánkom. Súčasťou je aj tréningová hala.

Kapacita hľadiska: 2850 (2430 pre divákov)

Adresa: Hronské predmestie 1452, Banská Bystrica

Prikladáme aj plagát s podrobnejším rozpisom.

Príďte nás podporiť! Vstup je voľný


NEWSLETTER  MÁJ 2022

NL-2022_05-SVK

 

 

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu