Nové priestory pre gymnastické športy v Malinove

Vedenie SGF na včerajšom rokovaní s majiteľkou Elfo Clubu Malinovo prerokovalo podmienky dlhodobého prenájmu doteraz tenisovej haly pre prípravu reprezentačných výberov všetkých kategórií modernej gymnastiky a športového aerobiku.

Okrem samotnej haly o rozmeroch 33 x 33m, kde budú celoročne rozmiestnené 3 koberce na MG (z toho jeden s podlahou) a jedna podlaha pre ŠA, budeme mať k dispozícii vynikajúco vybavené fitness centrum, kardio centrum, saunový svet + masážnu miestnosť, ubytovanie pre 16 osôb v športovej časti (s možnosťou ubytovania v hlavnej budove v 15 dvojlôžkových izbách), perfektne zariadenú kuchynku. Nádherný areál o rozlohe 7,5 ha poskytuje neobmedzené možnosti na oddych a voľno-časové aktivity (bowling, parkourová dráha, 2 gymnastické telocvične Malina klubu).

Zámerom SGF je využitie haly taktiež na oživenie skokov na trampolíne, gymnastiky pre všetkých, parkouru, konanie seminárov a konferencií a samozrejme súťaží v rámci Slovenska. Ambíciou SGF je taktiež vytvorenie nového klubu pre modernú gymnastiku, športový aerobik, skoky na trampolíne.

Už od konca tohto týždňa sa uskutoční sústredenie spoločnej skladby senioriek MG, následne ďalšie 4 sústredenia výberov SR MG, sústredenie juniorského a seniorského výberu SR v ŠA a do konca augusta ďalšie sústredenie MG.

SGF plánuje voľné hodiny prenajať ďalším záujemcom (klubom SR, prípadne ČR) v MG a ŠA.

Dlhodobý prenájom je naplánovaný od septembra 2020 na jeden rok, s možnosťou predĺženia zmluvy o prenájme športových i ďalších priestorov.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu