Školenie trénerov Teamgym, Šamorín 08.02. 2020

Sekcia gymnastiky pre všetkých SGF v spolupráci s technickou komisiou Európskej gymnastiky Vás srdečne pozýva na školenie trénerov Teamgym. 

Naskytla sa nám výnimočná príležitosť, pretože kurz budú viesť experti z technickej komisie, ktorí vedú Teamgym v Európe. Technická komisia bude mať pred kurzom na Slovensku zasadnutie a jej členovia sú ochotní urobiť školenie pre našich trénerov. Tréneri tak budú mať príležitosť dostať sa k najnovším poznatkom v tejto súťaži. Školenie je vhodné pre trénerov, ktorí sa Teamgymu venujú, ale aj pre úplných začiatočníkov, ktorých táto súťaž oslovila a chceli by sa jej v budúcnosti venovať. Na praktickú časť sú vítaní aj gymnasti, ktorí majú základnú výkonnosť na jednotlivých náradiach (akrobacia: rondát – flik – salto, premet vpred  obojnožne, salto vpred, trampolína: salto vpred, premet vpred cez molitanový stôl).  


Pozvánku a prihlášku nájdete nižšie.


Tešíme sa na vás!

Školenie trénerov Teamgym - február 2020 pozvánka.pdf

Školenie trénerov Teamgym - prihláška.docx



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu