Stretnutie parkouristov a smelé plány do budúcnosti

Dňa 30.11.2019 sa konalo v Bratislave stretnutie parkouristov, ktorí majú záujem spolupracovať so SGF na rozvoji tohto atraktívneho športového odvetvia na Slovensku.

Účastníci stretnutia sa stretli po prvýkrát na pôde SGF a prediskutovali možnosti, ako by mal ďalší rozvoj parkouru pod hlavičkou SGF vyzerať. Prvou významnou akciou bude účasť Vladimíra Zlatoša na medzinárodnom školení rozhodcov, ktoré sa pod hlavičkou FIG bude konať v dňoch 23.-25.11.2019 v Lausanne. Registrácia klubov a členov sa začne od 1. januára 2020. Všetky subjekty, ktoré sa venujú parkouru a majú záujem o spoluprácu sa môžu kontaktovať na SGF a dáme im presné inštrukcie ako registráciu vykonať. V decembri sa so záujemcami stretneme opäť, aby sme prediskutovali kalendár a systém súťaží na Slovensku v roku 2020. Nepochybne najvýznamnejším plánom je organizácia FIG Akadémie 1. stupňa na Slovensku v druhom polroku 2020. Zúčastniť sa jej budú môcť záujemci z registrovaných klubov SGF venujúci sa tomuto športovému odvetviu.   



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu