Na Slovensko nám prišli pomôcť medailisti z MSJ, EYOF

Od 20. augusta prebieha v Bratislave spoločné sústredenie športových gymnastov zo Slovenska a Ukrajiny pod vedením Iriny NADIUK, úspešnej trénerky, ktorá vedie na Ukrajine juniorsky reprezentačný tím. 

Tím ukrajinskej reprezentačnej trénerky Iriny Nadiuk, ktory dosiahol pred pár týždňami pre nás neuveriteľné úspechy (traja gymnasti priniesli z EYOF 2019 v Baku 10 medailí a na MSJ v Gyor 2019 ziskali taktiež niekoľko medailí) prišiel na Slovensko a ukazuje nám cestu, ako sa pripravujú Majstri na spoločnom sústredení gymnastov v Gymnastickom centre v Bratislave. 

Spoločné sústredenie SVK a UKR pod vedením trénerky Iriny je vynikajúce, plné skvelých zážitkov, vedomostí, trikov ako na to a množstva energie, ktorú na tréningoch trénerka, tréneri a gymnasti v hale nechávajú. Spoločných viac ako 7 hodín denne na tréningoch, plus denne semináre prebehnú každý deň ako voda. Chlapcom sa veľmi darí, denne je vidno zlepšenia, majú veľké tréningové odhodlanie, aj keď únava je obrovská. 

V ukrajinských gymnastoch majú naši športovci obrovské vzory, vidia nádhernú, no veľmi náročnú gymnastiku, no i to, že nič nie je zadarmo, všetko si treba vydrieť, odrobiť a zaslúžiť.

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu