V organizácii gymnastických dní v prvom polroku bol najaktívnejší Ružomberok

Gymnastické dni organizujú kluby SGF už viac ako 10 rokov a využívajú ich najmä na prezentáciu svojej činnosti na verejnosti. Organizácia podujatia aj program sú závislé od možnosti organizátora. V tomto roku organizovali gymnastické dni Bojovníci v Dolnom Kubíne a v Ružoberku sa uskutočnilo niekoľko gymanstických dní pod vedením Janky Fričovej z Akcent M. 

Gymnastické dni v Ružomberku majú dlhú tradíciu a sú pravidelne súčasťou Dní mesta Ružomberok. V mesiacoch apríl a máj sa gymnastické dni konali v telocvičniach prihlásených škôl Gymnázium - 5 tried, ZŠ Zarevúca - 3 triedy, ZŠ Sv. Vincenta - 4 triedy, ZŠ Bystrická pracovisko Dončová - 7 tried, spolu sa zapojilo 318 žiakov. V júni bol hlavný gymnastický deň zorganizovaný v Parku N. Hýroša za účasti 11 škôl a 347 žiakov. Spoločné cvičenie pre deti viedla Janka Fričová, išpirovaná cvičením Arakiho Tatsua z Japonska, ktorý prezentoval špeciálne civčenia pre deti na seminári GpV, ktorý sa konal začiatkom tohto roku v Malinove. 

V druhom polroku nás ešte okrem prezentácií na Festivale Wannado v Kysuckom Novom Meste (31.8.2019), v Šamoríne (7.9.2019) a v Skalici (21.9.019) čaká Gymnastický deň v Kežmarku 18.9.2019.  

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu