Osobné rekordy junioriek na majstrovstvách sveta!

Počas príprav na MS sa okrem tréningov juniorky zúčastnili niekoľkých svetových pohárov a medzinárodných pretekov. Celú túto prípravnú fázu zavŕšili samotnými majstrovstavami sveta, na ktorých padali osobné rekordy!
Dievčatá pod vedením Ľubov Kilianovej, Tatiany Motolíkovej a Adely Dimovej ukázali, že sú veľké bojovníčky a že jedine tvrdá a poctivá práca prináša výsledky. Gratulujeme a tešíme sa na ďalšiu prípravu! Viac info v článku. 

Deň 1 | KVALIFIKÁCIA ŠVIHADLO, LOPTA A 5 STÚH ???? https://live.fig-gymnastics.com/schedule.php?idevent=15968

V priebežnom poradí sa po zostave s loptou a so švihadlom umiestnila naša juniorka Petra HORVÁTHOVÁ na veľmi dobrom 27. mieste zo 61 pretekárok. Spoločná skladba s 5 stuhami získala dnes svoje rekordné skóre 12,700. 


Deň 2 | KVALIFIKÁCIA KUŽELE, STUHA A 5 OBRUČÍ ???? https://live.fig-gymnastics.com/schedule.php?idevent=15968

Kvalifikácia skončila a Petra HORVÁTHOVÁ dnes za zostavu s kužeľami získala najvyššiu známku zo svojho štvorboja 15,175.

To isté sa podarilo dievčatám so spoločnej skladby. Tie dnes v hodnotení zostavy s 5 obručami dosiahli osobné maximum 14,150. 

Oba výsledky na finále nestačili no postupne sa šplháme, zlepšujeme, zintenzívňujeme reprezentačné tréningy a ideme vpred! ??

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu