EH2019

AKTUALIZOVANÉ :
Slavomír Michňák na Európskych hrách vo finále na koni na šírku nedokázal zopakovať výkon z kvalifikácie, zostavu prerušil pádom, čo ho stálu bodovú stratu a šancu bojovať o lepšie umiestnenie. Výsledná známka 11,966 mu stačila na konečné 6. miesto.

Náš seniorský reprezentant v športovej gymnastike mužov Slavomír Michňák na 2. Európskych hrách v Minsku včera, 27.6.2019 v kvalifikácii na koni na šírku predviedol veľmi kvalitnú zostavu, ktorá mu zabezpečila s výslednou známkou 14,40 boda postup do finále na tomto náradí.


Slavo Michňák na 2. Európske hry v Minsku sa kvalifikoval na poslednú chvíľu. Tesne  pred začiatkom podujatia sme z UEG dostali urgentnú správu o možnosti jeho účasti na Európske hry, ktorý bol dovtedy v úlohe 3tieho náhradníka. Slavovej nominácii sme sa potešili, účasť bola SOŠV potvrdená.

Z dôvodu jeho účasti na poslednú chvíľu, Slavo štartoval len na koni na šírku. No predviedol veľmi kvalitný výkon, ktorý mu zabezpečil postup do nedeľného finále.  Slavo tak bude mať možnosť obhájiť jeho finálové umiestnenie spred 4. rokov na 1. Európskych hrách v Baku, kde na koni na šírku vo finále sa umiestnil na 6. mieste.

MAG_kvalifikacia_KNS.pdf

GARM1APPH-------------FNL---------_73I 1.0.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu