MSJ

Náš jediný reprezentant Matej Nemčovič sa dnes, 27.6.2019 na Majstrovstvách sveta juniorov v maďarskom Gyori predstavil divákom hneď v úvodnom, 1. slede. Predviedol kvalitný výkon, s konečnou známkou vo viacboji 69,865 boda.

Vystúpenie Mateja Nemčoviča hodnotí osobný tréner Martin Zvalo:


"Matej opäť milo prekvapil. Zatiaľ síce náročnosť jeho zostáv nie je na takej úrovni ako u jeho ostatných rovesníkov z veľkých gymnastických veľmoci, ale čo mal natrénované, predviedol čisto a pekne.  Vo viacboji urobil jednu chybu a to na prostných po úvodnej akrobatickej rade, kde mal pád. Mrzí ma najmä prísne hodnotenie rozhodcov  na koni na šírku. Matejovi neuznali záver, čím jeho výsledná známka bola pomerne nízka. Na druhej strane je zas spokojnosť s preskokom, kde Maťko zaradil nový skok, ktorý predviedol s istotou a pekne "


Výsledky - viacboj: 69,865

prostné 11,300

kôň na šírku 10,466

kruhy 12,066

preskok  12,300

bradlá 12,500

hrazda 11,233


Matej so svojim vystúpením  na MSJ je taktiež spokojný až na nezdar na akrobacii. Po pretekoch je namotivovaný , domov odchádza s presvedčením a odhodlaním tvrdo na sebe pracovať, verí že zodpovedným prístupom k tréningom sa jeho výkonnosť bude ešte zlepšovať.

GAR_JWCHP_Gyor_Delegation_Results_Book.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu