Junior Budapest Cup

AKTUALIZOVANÉ 27.5.2019
Peter Krištof: Matej Nemčovič, potvrdil na medzinárodných  pretekoch pred blížiacimi sa  Majstrovstvami sveta  jeho stúpajúcu formu, kde v kvalifikácii  vo viacboji obsadil  7. miesto (69,10 ), čím si zabezpečil postup do nedeľného finále na 4 náradiach.. Najlepšie sa mu darilo na  kruhoch, kde mu patrila 2. priečka !

Vo finále na koni na šírku  sa nevyhol pádu a skončil na 5. mieste. Na bradlách to boli drobné chyby, ktoré ho odsunuli na  7. miesto. Na hrazde mu chýbal letový prvok a tak  nízka východisková známku neumožnila vyššie bodové hodnotenie. Obsadil 6. miesto. Myslím, že účasť vo finále ho povzbudila v ďalšej príprave smerom k jeho účasti na 1. Majstrovstvách sveta.

Oliverovi Kasalovi sa darilo podstatne menej. Nevyhol sa pádu na koni na šírku a akrobacii. Má veľmi nízke východiskové známky a skončil na 16. mieste s počtom 51,80 bodu. Potrebuje veľmi popracovať hlavne na východiskových známkach. 

....................................................................................


Dnes vycestovala dvojica našich športových gymnastov - juniorov na medzinárodné preteky "Junior Budapest Cup", ktoré sa budú konať v Budapešti počas tohoto víkendu. Reprezentovať nás budú: Matej NEMČOVIČ (Slávia UK Bratislava) a Oliver KASALA (GK Pavlo Trenčín).

Pre Mateja Nemčoviča to bude jedna z ďalších možností plnenia si nominačných kritérií a preverenia jeho výkonnosti na blížiace sa významné podujatia: Majstrovstvá sveta Juniorov a Európsky mládežnícky festival (EYOF).

Pre Olivera to bude zbieranie skúseností na súťažiach s medzinárodnou účasťou.

Peter KRIŠTOF vycestoval s výpravou ako tréner, Gabriel VARGA ako rozhodca.

PROGRAM: 

25.5.2019: 15,00 - 18,00 Kvalifikácia

26.5.2019: 10,30 - 13,30 Finále na náradí

Fotogaléria

5budapest_cup_2ag_aa.pdf

5budapest_cup_2ag_finals.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu