ME2019

V stredu, 10.apríla prebiehala v troch sledoch kvalifikácia mužov na majstrovstvách Európy v poľskom Štetíne.
Náš jediný zástupca Slavomír Michňák sa predstavil vo viacboji, kde obsadil konečné 47. miesto. Najlepšie sa mu darilo na koni na šírku, kde so známkou 13,80 mu patrilo 15. miesto, od finále ho delilo len 0,3 boda.

Slávko vstúpil do súťaže v  psychickej pohode a bez zdravotných problémov. Začínal na preskoku, kde predviedol slušný skok, žiaľ pri , nízkej obťažnosti. Na bradlách a hrazde odviedol stabilný výkon. Pravda na hrazde taktiež obťažnosťou zaostal za konkurenciou. Na prostných po solídnom výkone ukončil svoju zostavu nepochopiteľne nehodnotným záverom, čím sa dostal o niekoľko desatín bodu so známkou nižšie. Na koni na šírku cvičil veľmi pekne, od finále ho delilo niečo vyše 2 desatiny bodu a umiestnil sa na 15. mieste v konkurencii 110 pretekárov.

Vo viacboji získal 76,365 bodu a obsadil konečné 47 miesto zo 78 pretekárov.

Celkove treba vyjadriť zo Slávkovým výkonom spokojnosť, smerom ku kvalifikácii na OH, ktorá bude začiatkom októbra v Stuttgarte bude potrebné zvýšiť obťažnosť zostáv minimálne na troch náradiach, čo je už teraz v jeho silách.

MAG Qualification Results.zip

Fotogaléria

KNS_kvalifikácia ME2019.mp4



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu