Michnak_sustredenie Londyn

Slavo Michňák, náš najúspešnejší seniorský reprezentant v športovej gymnastike mužov tento týždeň dolaďuje formu pred začiatkom jeho pretekárskej sezóny na zahraničnom sústredení v londýnskom South Essex Gymnastics Club.

Začiatkom tohoto týždňa Slavo Michňák odcestoval spoločne s jeho osobným trénerom Petrom Krištofom na týždňové zahraničné sústredenie do Londýna, kde už druhý krát v tomto roku trénuje pod vedením reprezentačného trénera Scotta Hanna spoločne s anglickou mužskou reprezentáciou, vrátane Maxa Whitlocka, päťnásobné olympijského medailistu.

Cieľom prípravy Slava je štartovať na olympijských hrách 2020 v japonskom Tokiu, čomu podriadil aj jeho celú prípravu.Rozhodujúcou pre účasť na OH 2020 bude kvalifikácia na MS 2019 v Stuttgarte (4. - 13.10.2019). 

Tohtoročná pretekárska sezóna pre Slava začína 12. marca, kedy odlieta na Svetový pohár do Baku, odtiaľ hneď na ďalší Svetový pohár do katarskej Dohy. Začiatkom apríla to budú individuálne majstrovstvá Európy v poľskom Štetíne.

"Na sústredení zdokonaľujeme jednotlivé cvičebné tvary, zostavy, ale tiež aj časť tréningu venujeme nácviku nových cvičebných tvarov a posilňovaniu", informoval nás jeho osobný tréner Peter Krištof.

Veríme, že spoločná príprava s anglickou reprezentáciou pomôže Slavovi dosiahnúť požadovanú formu a výsledok v ten správny čas.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu