Matej Nemčovič obsadil na Majstrovstvách Európy juniorov 61. miesto

Náš jediný reprezentant na Majstrovstvách Európy juniorov predviedol kvalitný výkon a v celkovom poradí obsadil 61. miesto so ziskom bodov 69,164 ( prostné 11,733b, kôň na šírku 11,766b, kruhy 11,466b, preskok  10,933, bradlá 12,166b a hrazda 11,100b. Kompletné výsledky nájdete v prílohe.

Vystúpenie Mateja Nemčoviča hodnotí osobný tréner Martin Zvalo:

"Matej Nemčovič, prvý rok v juniorskej kategórii svojimi výkonmi na MEJ veľmi milo prekvapil. Náročnosť jeho zostáv zatiaľ nemá na takej úrovni ako jeho rovesníci z veľkých gymnastických krajín, no bez väčšej chyby predviedol všetko, čo vedel. Na veľkých gymnastických pódiách odcvičil svoje najlepšie preteky vo svojej kariére. Prísne hodnotenie rozhodcov  pokračovalo tak isto ako v dievčenskej kategórii, takže jeho súčet vo viacboji 69,164 bodu ma veľmi potešil. Najlepší výsledok dosiahol na koni, kde skončil na 54. mieste zo 130 pretekárov. 

Z MEJ odchádzal veľmi namotivovaný s presvedčením, že o dva roky na MEJ to bude ešte lepšie."


Fotogaléria

Mens Junior Team Mixed.pdf

Mens Junior All-Around in Non Qualifiers.pdf

Mens Junior QC Floor.pdf

Mens Junior QC Pommel Horse.pdf

Mens Junior QC Rings.pdf

Mens Junior QC Both Vaults.pdf

Mens Junior QC P Bars.pdf

Mens Junior QC High Bar.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu