MAjstrovstvá Európy v ŠG žien 2018

Naše seniorky na majstrovstvách Európy v športovej gymnastike žien v  škótskom Glasgowe sa predstavili včera, 2.augusta v kvalifikácii družstiev. Žiaľ, tá im nevyšla podľa predstáv a družstvo v zloženi:
Barbora  Mokošová, Chiara Bunce, Radka Kalamárová, Ema Kuklovská a Karolína Takáčová obsadilo v konečnom hodnotení družstiev  19. miesto (139,596)

Hodnotenie reprezentačnou trénerkou Katarínou Krekáňovou :

ME 2018 - SVK 19.miesto. Úspech? Neúspech? Družstvo ako celok štartovalo po dlhej 15 ročnej odmlke. Dá sa povedať, že sme mali premiéru. Nie všetko vychádza Tak, ako by sme si želali a v tomto prípade dovolím si tvrdiť i zaslúžili. Je ťažké hodnotiť včerajší výkon našich dievčat, keď nezodpovedal skutočnosti.....v príprave 6 súťaží- dokopy 4 pády...nastane deň D a napočítame 7 pádov. Nechcem dievčatá ospravedlňovať dôvodmi akými bolo vyžrebovanie, zlé osvetlenie, náradie....podmienky boli pre všetkých rovnaké....ale tak isto si nedovolím dievčatá kritizovať, nakoľko najlepšie viem čo všetko boli ochotné podstúpiť v príprave, aby dnešný výsledok vyzeral o 4 miesta nižšie. Áno, 15.miesto bolo reálne v našich silách. Bohužiaľ, šťastie nám neprialo. Napriek tomuto zaváhaniu verím, že cesta ktorou kráčame je správna. Chcem sa poďakovať pretekárkam, trénerom, rodičom i pracovníkom sekretariátu SGF, za skvelú prácu, ktorú počas prípravy odvádzali a posielam odkaz všetkým priaznivcom gymnastiky na Slovensko " nekritizujte, ale chváľte, dievčatá si to určite zaslúžia"

ĎAKUJEM Barča, Radus, Chiara, Emča, Kajča


Foto: Pavol Uhrín

TEAM_SEN_Womens_QC_for_TF_and_AF_.1.0.pdf

2VAULTS_SEN_Womens_QC_for_TF_and_AF_.1.0.pdf

UBARS_SEN_Womens_QC_for_TF_and_AF_.1.0.pdf

BEAM_SEN_Womens_QC_for_TF_and_AF_.1.0.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu