Ducak oslavuje

Dlhoročný tréner a funkcionár košickej gymnastiky ako aj Slovenskej gymnastickej federácie Jozef Dučák sa v piatok, 6.júla 2018 dožíva významného životného jubilea, 70 rokov
Jožko na svoj vek v prvom rade určite nevyzerá, no svojimi dlhoročnými skúsenosťami, slušným a skromným vystupovaním sa zaradil medzi nadšencov gymnastiky, ktorí sa navždy zapíšu do jej histórie.

Bol dlhoročným predsedom košického klubu Gymnastik Košice, je jedným z hlavných organizátorov tradičných medzinárodných pretekov športovej gymnastiky mužov "memoriálu Jozefa Pajora". Bol prvým trénerom nášho najúspešnejšieho gymnastu - Samuela Piaseckého, taktiež pod jeho trénerským vedením vyrástli gymnasti ako Jakub Lech, Ivan Hilovský a Eduard Marčák.  

Okrem trénerskej činnosti bol aj medzinárodným rozhodcom, reprezentačným trénerom a tiež aj predsedom sekcie športovej gymnastiky mužov.

V súčasnosti sa i naďalej venuje gymnastike ako tréner tých najmenších gymnastov na základnej škole v Kysaku.


Jozef do ďalších rokov života Ti všetci prajeme všetko najlepšie, hlavne pevné zdravie a veľa elánu do ďalších rokov !



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu