1. kolo Pohára federácií úspešné pre slovenské aerobičky

Len týždeň po MM SR v športovom aerobiku sa v dňoch 21.-22.4.2018 konalo 1. kolo PF v Liberci. V konkurencii 9 českých a 4 slovenských klubov Slovenky potvrdili, že v kategórii senioriek ako aj starších žiačok hrajú momentálne prvé husle.

Anita Lamošová (VŠK FTVŠ UK Lafranconi Bratislava) si so známkou 20,400 b. jednoznačne vybojovala medzi ženami zlato. Ako jediní pretekári v kategórii zmiešaných párov si prvenstvo odniesli Sýkorová-Šarkózi (KŠA Nitra, 17,25 b.) a Patrik Šarkózi tiež ako jednotlivec (18,05 b.).

Tajana Solárová (KŠA Nitra) dokázala, že je najlepšou pretekárkou medzi staršími žiačkami a so známkou 18,40 b. si vybojovala 1. miesto. Veľmi dobrý výkon podali staršie žiačky z KŠA Nitra keď získali bronz aj v kategórii trojíc (Adámeková, Koprdová, Solárová - 16,80 b.) a skupín (Adámeková, Koprdová, Solárová, Blisková, Farkašová - 15,90 b.). V kategórii AG1 Dance sa staršie žiačky z Inter Aerobic Bratislava umiestnili a 3. mieste (Achimská, Sivá K., Nováková, Novotná, Hlinková - 15,15 b.).

V kategórii junioriek sa umiestnilo trio zložené z pretekárok Inter Aerobic Bratislava a KŠA Nitra (Kanožayová, Sivá, Ábelová) na 3. mieste (15,65 b.). 

V kategórii ND sa darilo zase žiakovi Petrovi Gallovi (Inter Aerobic Bratislava), ktorý získal 2. miesto (14,85 b.) a spolu so svojou partnerkou Lilly Prokopčákovou ako jediný zmiešaný pár aj zlato (14,95 b.). Trio Balážová, Prokopčáková, Vaceková z toho istého klubu sa umiestnili ako 3. (15,45 b.). V kategórii ND Dance získali tiež 3. miesto pretekárky i Inter Aerobic Bratislava - 14,00 b. (Balážová, Prokopčáková, Vaceková, Lattová, Kaštanová S.L., Kaštanová E.V., Kossányi, Turóciová).

NG IW Total.pdf

NG TR Total.pdf

NG GR Total.pdf

ND IW Total.pdf

ND IM Total.pdf

ND MP Total.pdf

ND TR Total.pdf

ND TEAM TR Total.pdf

ND GR Total.pdf

ND TEAM GR Total.pdf

ND DANCE Total.pdf

AG1 IW Total.pdf

AG1 TR Total.pdf

AG1 TEAM TR Total.pdf

AG1 GR Total.pdf

AG1 TEAM GR Total.pdf

AG1 DANCE Total.pdf

AG2 IW Total.pdf

AG2 TR Total.pdf

AG2 TEAM TR Total.pdf

AG2 DANCE Total.pdf

SENIOR IW Total.pdf

SENIOR IM Total.pdf

SENIOR TR Total.pdf

SENIOR GR Total.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu