M SR TEAMGYM, 7.4.2018, Bratislava

V sobotu 7.4.2018 sa konali Majstrovstvá Slovenska v súťaži družstiev Teamgym za účasti 6 klubov zo Slovenska v žiackej a juniorskej kategórii.

M SR organizovala Gymnastická Akadémia Bratislava v gymnastickej telocvični na Trnavskej ceste. Usporiadateľ poskytol súťažiacim dobré podmienky a celá súťaž prebehla plynulo a bez problémov. Celkovo sa súťaže zúčastnilo 96 pretekárok, 1 pretekár  zo 6 klubov zo Slovenska: KGŠ Slávia Trnava, ŠK Závažná Poruba, Sokol Vrútky,  Happy Gym Pezinok, RTVŠ MIX Spišská Nová Ves a Slávia UK Bratislava. V žiackej aj juniorskej kategórii súťažilo 5 družstiev.

V žiackej kategórii zvíťazili dievčatá z Happy Gym Pezinok, na druhom mieste sa umiestnilo družstvo z KGŠ Slávia Trnava a na treťom mieste Sokol Vrútky.

V juniorskej kategórii zvíťazili opäť pretekárky z Happy Gym Pezinok, za nimi na druhom mieste boli dievčatá zo Slávie UK Bratislava a na treťom mieste dievčatá z KGŠ Slávia Trnava.

Rozhodcovský zbor viedla Zuzana Marušiaková, všetci rozhodcovia sú vyškolený podľa nových pravidiel, ktoré SGF uviedlado platnosti od roku 2018.  

M_SR_TEAMGYM_2018 výsledky.xlsx

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu