Pohár federácií v športovom aerobiku, 17.-18.11.2017, Liberec

V dňoch 17.a 18.11.2017 sa uskutočnilo v Liberci 4.kolo Pohára federácií, ktoré bolo zároveň aj kolom finálovým.

V kategórii NG jednotlivkýň sa na výbornom 1. mieste umiestnila Bestvinová Nela z KGŠ Slávia Trnava. V tej istej vekovej kategórii získali v kategórii TRIO Jančová Alexandra, Lachčinová Lucia a Šándorová Eliška z VŠK FTVŠ UK Lafranconi Bratislava pekné 3. miesto. Dievčatá z tohto klubu sa predstavili aj ako skupina v zložení Gerberová Lenka, Priadková Ervína, Tomčišáková Tamara, Urbanová Adela a Valachová Lucia a vybojovali  3. miesto. 

V kategórii ND IW taktiež zvíťazila slovenská pretekárka Simona Sivá, na 2. mieste sa umiestnila Vaceková Sofia (obe AŠK Inter Bratislava). V skupinách získala 3. miesto Sivá Simona, Vaceková Sofia, Nováková Nikoleta, Balážová Bibiana a Herényiová Lucia z AŠK Inter Bratislava. Pretekári z tohto klubu sa predstavili aj v kategórii Aerobic dance a umiestili sa na 3. mieste (Sivá Simona, Vaceková Sofia,Turáciová Tatiana, Balážová Bibiana, Kaštanová Sophia Emma, Lapšanská Daniela, Lattová Rebecca a Galla Peter). 

V kategórii AG1 sa na 2. mieste len desatinu bodu za víťazkou umiestnila Solárová Tajana z KŠA Nitra.

V kategórii junioriek sme bohužiaľ na medailové umiestnenie nedosiahli a mrzí nás aj malý počet pretekárok v tejto kategórii. Predstavil sa ale junior Patrik Šarkozi, ktorý sa umiestil na 1.mieste.

V kategórii senioriek zaslúžene získala zlato Lamošová Anita z VŠK FTVŠ UK Lafranconi Bratislava. V kategórii TRIO sa predstavili Brestovská Marcela, Brestovská Martina a Horváthová Laura taktiež z VŠK FTVŠ UK Lafranconi Bratislava a obsadili 3. miesto.

NG IW Total.pdf

NG IM Total.pdf

NG TR Total.pdf

NG GR Total.pdf

ND IW Total.pdf

ND IM Total.pdf

ND GR Total.pdf

ND TEAM TR Total.pdf

ND TR Total.pdf

ND TEAM GR Total.pdf

ND DANCE Total.pdf

AG1 IW Total.pdf

AG1 TR Total.pdf

AG1 TEAM TR Total.pdf

AG1 GR Total.pdf

AG1 TEAM GR Total.pdf

AG1 DANCE Total.pdf

AG2 IW Total.pdf

AG2 IM Total.pdf

AG2 TR Total.pdf

AG2 TEAM TR Total.pdf

SENIOR IW Total.pdf

SENIOR TR Total.pdf

Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu