MSR junioriek a Dunajský pohár video TV

Videoshot internetovej TV Môžebyť.sk

Milo nás potešila reportáž, ktorú pripravila internetová televízia "Môžebyť.sk"
Projekt MÔŽEBYŤ.SK je v súlade so strategickými cieľmi MŠVVaŠ SR v oblasti športu a pohybových aktivít mládeže. Odbornými partnermi projektu sú sekcia štátnej starostlivosti o šport na MŠVVaŠ SR, Národné športové centrum a Slovenská asociácia športu na školách. 
Súčasťou projektu je aj internetová TV MÔŽEBYŤ.SK (www.mozebyt.sk), ktorá prináša to najlepšie zo sveta detského a mládežníckeho športu – rečou kmeňa mladých.
Objavujeme a popularizujeme mladé športové talenty, dávame priestor trénerom, učiteľom telesnej výchovy, ako aj organizátorom skvelých projektov i podujatí pre športujúce deti a mládež.
Prinášame rozhovory s populárnymi športovými osobnosťami, ako aj s budúcimi športovými hviezdami z radov detí a mládeže.
Formou reportáží mapujeme športové dianie v oblasti klubového mládežníckeho športu, školských športových súťaží i rôznych projektov so zameraním na pohybové aktivity pre deti a mládež.

https://www.mozebyt.sk/tv-a-video/reportaze/archiv/dunajsky-pohar-a-majstrovstva-sr-junioriek-v-modernej-gymnastike-2017/


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu