1. informačné stretnutie k Svetovej gymnaestráde 2019

Dornbirn, mestečko v najzápadnejšom kúte Rakúska, privítalo v dňoch 18.-21.5.2017  60 účastníkov zo 42 krajín na informačnom stretnutí k 16. Svetovej gymnaestráde, ktroá sa bude konať v roku 2019.

Svetová Gymnaestráda je najväčším podujatím FIG, ktoré sa koná v 4-ročných cykloch v niektorej z členských krajín FIG. Dornbirn a Rakúska gymnastická federácia sa tejto náročnej úlohy zhostila už po druhýkrát a privíta viac ako 20 tisíc účastníkov nielen v Dornbirne, ale na celom území Rhine Valley. Organizačný výbor predstavil delegátom priestory a športoviská, kde sa budú jednotlivé časti programu konať,  predstavené boli zmeny v programe Svetovej gymnaestrády ale aj firmy, ktoré budú zabezpečovať napríklad stravovanie a reklamnú časť. 

Za SGF sa stretnutia zúčastnila Monika Šišková, predsedníčka sekcie GpV, ktorá toto podujatie zastrešuje a zároveň je členkou komisie gymnastiky pre všetkých FIG. 

Pre slovenských záujemcov o účasť na tomto podujatí bude pripravené stretnutie, kde bude celý projekt podrobne vysvetlený.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu